God jul allihopa! Hoppas ni alla får en trevlig dag och kväll och att ni får fina klappar. Den där julkänslan har inte riktigt kommit än för mig och jag är egentligen ganska nöjd med att slippa juldekorationer och tomtar. Nog för att det finns sådana här också men vi sitter på en reagge bar istället och lyssnar på live musik. Idag har vi spenderat största delen av dagen med att dricka sangria vid stranden och badat i de stora vågorna, gått på en riktigt lång promenad och hittade ett fint tempel.
Ikväll tar vi det ganska lugnt eftersom vi ska upp imorgon vid 11 för att sticka och surfa med en trevlig kille vid namn Kiwi som tror sig kunna lära oss hur man gör. 
Imorgon blir också vår sista dag här på Bali, vi sticker vidare till Gilli islands på söndag och hur länge vi stannar där eller vart vi tar vägen efter det vet vi inte.
Jag kan iaf tala om att vi kommer tillbaka till Sverige i början av februari istället för i slutet som det var planerat först. Vi bokade igår en resa från Kuala lumpur till London för den 25e januari. I London stannar vi några dagar och hälsar på Ludde som numera bor där.

Okej där är dagens uppdatering, det börjar bli dags för kalle anka nu så jag skriver mer en annan dag istället!
God jul!